Пятница, 19.04.2024, 21:20
Приветствую Вас Гость | RSS

КЗ "НВК №2 ім. В.А.Лазаряна"

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа

Главная » 2020 » Август » 27 » НАСТАНОВИ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ НАДІЇ ДМИТРІВНИ ЗАЇЧЕНКО
11:32
НАСТАНОВИ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ НАДІЇ ДМИТРІВНИ ЗАЇЧЕНКО

НАСТАНОВИ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ НАДІЇ ДМИТРІВНИ ЗАЇЧЕНКО

 

Отже, школи у м. Оріхові відкриються 1 вересня 2020 року і не на два тижні. Поки що ми знаходимось у "зеленій зоні" і маємо усе зробити, що б не перейти в "жовту".

Мною, як керівником школи, чітко розписано Тимчасовий порядок організації освітнього процесу на період карантинних обмежень. Його ми схвалимо на засіданні педагогічної ради. Попередньо він буде викладений у всіх соціальних мережах і на вебсайті школи для обговорення не пізніше 27 серпня 2020 року.

  • Щодо маскового режиму.

Зрозумійте, що 600 одноразових масок на один день не "потягне" жодна структура, а ще необхідна утилізація. Тому, з розумінням прошу забезпечити своїх власних дітей масками. Це не надто кошторисно.

  • Щодо антисептиків.

Ми забезпечимо можливість антисептичного та дезінфекційного режиму в установі, але, якщо не складно, "малесенький" антисептик у портфель таки покладіть. Як не буде, то ми зрозуміємо.

  • Щодо входу до школи і на територію школи.

Так, згідно з рекомендаціями МОН, ми зробили чотири входи на територію і сім – тринадцять входів-виходів до шкільних приміщень різними потоками. Просимо з розумінням поставитись до того, що батьки не допускатимуться в приміщення школи. Лише в окремих випадках.

  • Щодо температурного скринінгу.

Ми спробуємо забезпечити скринінг усіх учасників освітнього процесу на вході до приміщення школи. Але дуже просимо вас, шановні батьки, подбайте про це ще у своїх домівках. Будьте відповідальними батьками своїх дітей.

  • Щодо харчування.

Воно здійснюватиметься згідно з новими вимогами безпеки. Для цього уже змінено графік перерв і проведено відповідну організаційну роботу у приміщенні їдальні. Харчування безкоштовне або змішане таки буде.

  • Щодо роботи позашкільних установ і закладів.

Так, вони працюватимуть з відповідними умовами щодо безпеки.

  • Щодо роботи груп продовженого дня.

Групи працюватимуть згідно з новими тимчасового положення режиму роботи школи. Але до відповідного часу, який влаштовує усіх батьків.

  • Щодо роботи спеціалізованих та інклюзивних класів.

Ми не робимо різниці між дітьми. Для нас усі діти любі. Тому, спеціальні класи працюватимуть у звичному режимі. Перевагу матимуть лише батьки, які зможуть перебувати у приміщенні школи. (Це окремий блок школи і окремий вхід-вихід через  фіртку з вул. Йохана Янцена до  переходу новобудови та лавочки біля спортзалу і переходу. Не забудьте про масковий режим і засоби особистої безпеки).

  • Щодо медичного огляду.

Для дітей перших класів ми просимо лише пройти сімейного лікаря, або педіатра. Бажано ще й окуліста і, все ж таки, картку щеплень. Це в інтересах дитини. Для працівників закладу освіти: медогляд перенесено на 6 місяців, якщо є потреба — на Ваш розгляд.

  • Щодо свята 1 вересня.

Очікуйте сюрпризи. Точно не буде загальної традиційної лінійки, але є цікаві ідеї для всіх.

  • Щодо нашого спільного розуміння.

Важко мені щось спрогнозувати на далеку перспективу, але від усіх нас, від нашої спільної солідарності і залежить результат. Я б дуже хотіла, щоб наше очне навчання розпочалось 1 вересня 2020 року і закінчилось не раніше 31 травня 2021 року. Ми чекаємо, з нетерпінням, на зустріч і далі залишаємось відкритим простором для усіх. Наше гасло незмінне: "Живи! Рости! Процвітай!"

Просмотров: 220 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Август 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz